İnternet cafeye 'sahte karne' baskını

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2007 21:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sahte karne düzenlediği iddia edilen bir kafeye polis ve zabıta ekipleri baskın düzenledi. Baskında işletme sahibi ile 3 öğrenci gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ile zabıta ekipleri, sahte karne düzenlediği iddia edilen bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında karnelerinde zayıfları olan 3 kız öğrencinin karnelerinin bilgisayara taratılmış olduğu tespit edildi. Bilgisayar'da bir dosya içinde kız öğrencilerin karne ve notlarını gören polis, olayla ilgili tutanak tuttu. Zabıta ekipleri de tutanak ile olayı zapta geçti.

İşletme sahibi ise, öğrencilerin kafeye geldiğini ve kendisinden karneleri düzetmesini istediklerini söyleyerek, "Öğrencilere bu isteğini yapamayacağımı söyledim. Bunun üzerine benden karneleri tarayıcıdan tarayıp CD'ye aktarmamı istediler. Ben de karneleri CD'ye aktarıp kendilerine verdim. Karne üzerinde herhangi bir oynama yapmadım" dedi. İşletme sahibi gözaltına alınırken, 3 kız öğrenci de ifadeleri alınmak üzere Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber