Vakıfbank'tan, Kamu-Sen üyelerine ihtiyaç ve konut kredilerinde faiz indirimi

Haber Giriş : 03 Mayıs 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu-Sen'den yapılan açıklamaya göre, Vakıfbank kredi kartı sahibi Kamu-Sen üyelerine 24 aya kadar taksitli ihtiyaç kredisi cari faiz oranı üzerinden 0.15 puanlık faiz indirimiyle kullandırılacak. 36 aya kadar vadeli taksitli ihtiyaç kredisi ile 24 aya kadar vadeli konut kredilerinde de 0.05 puan indirim uygulanacak. Banka'dan otomobil kredisi alan Kamu-Sen üyelerinden kefil istenmeyecek.

Öteyandan Kamu-Sen'le Yapı Kredi Sigorta arasındaki anlaşma ile memurların ferdi kaza sigortası limiti 5 milyar liraya çıkarıldı. Aynı anlaşma kapsamında, sahip oldukları araçlar için Yapı Kredi Sigorta'dan kasko yaptıranlara da yüzde 70'e varan oranlarda indirim sağlanacak. Şirket, bireysel emeklilik kapsamına giren Kamu-Sen üyelerinden de 190 milyon lira tutarındaki giriş aidatını almıyor.

Ayrıca Kamu-Sen, memurlara bedelini taksitle ödeme koşuluyla tatil olanağı sağlanması için de Palm Otel'le anlaştı. Bu kapsamda memurlar, Antalya, Alanya, Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye ve Kemer'deki üç ve dört yıldızlı otellerde kişi başına 14 milyon 990 bin liradan başlayan fiyatlarla tatil yapacak, bedelini dört taksitte ödeyecek.

D.B.Tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber