En çok kullandığınız tarayıcı artık çökmeyecek!

Dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Firefox için önemli bir mod kullanıma sunuyor. Sunulacak bu mod ile Firefox'ta oluşan çökmeler tarihe karışacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Aralık 2016 16:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
En çok kullandığınız tarayıcı artık çökmeyecek!

Dünya'da en çok kullanılan tarayıcılardan biri olan Firefox, kullanıcılarını büyük bir sıkıntıdan kurtaracak mod eklemeye hazırlanıyor. Firefox 50 ismi ile yayınlayacağı güncellemede kullanıcıların deneyimini direkt etkileyecek gelişmeler bulunuyor.

Uzun bir süredir test aşamasında olan Firefox Multi-Process modu, tarayıcıda birden fazla render işleminin gerçekleşmesini sağlıyor. Bu sayede Firefox tarayıcısında herhangi bir sebepten ötürü çökme olursa sadece bu olayın gerçekleştiği sekme kapatılacak, açık olan diğer sekmeler ise kullanılabilir olmaya devam edecek. Yayınlanacak olan güncelleme ayrıca kullanıcı performansını iyileştirici gelişmelere de sahip olacak.

Tarayıcının tepkiselliği, tarayıcı çekirdeği ve render birimlere ayrıldığı için yüzde 400 oranında arttırıldı. Sayfa yüklemeleri sırasında tepkisellik ise yüzde 700 seviyesinde iyileştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber