Maliye müfettişinin evine hırsız girdi

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 29 Ocak 2007 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yasadışı vergi sorgusu skandalı ile ilgili soruşturmayı sürdüren Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan vekilinin evine hırsız girdi.

Çok sayıda kişinin ?mal varlığı ve vergi bilgilerinin yasa dışı şekilde sorgulanması? olayıyla ilgili soruşturmayı sürdüren Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan vekili Cemal Boyalı'nın evine hırsız girmesi olayının 11 Ocak'ta meydana geldiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkan vekili ve Soruşturma Komisyonu Başkanı Cemal Boyalı'nın Gölbaşı'ndaki evine 11 Ocak gecesi hırsız girdi.

Henüz kimlikleri belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar, evin mutfak penceresinin demir parmaklıklarının vidalarını söktükten sonra, camı kırıp kapıyı açarak, içeri girdiler.

Cemal Boyalı, 13 Ocak'ta Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, durumu bildirdi. İlgili birimde görevli polislerce yapılan incelemede, evin mutfak ve yatak odasında bulunan dolapların çekmecelerinin karıştırıldığı, ancak herhangi bir şey çalınmadığı belirlendi. Boyalı'nın ise ?görevinden dolayı bu olaya maruz kaldığı? yönünde bildirimde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, yetkililer, Cemal Boyalı'nın ?koruma talebi?nde bulunduğu yönünde basında yer alan haberlerle ilgili olarak, bu konuda Emniyet Müdürlüğüne şu ana kadar ulaşan herhangi bir başvuru bulunmadığını söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber