Vekilden Nevşehirli'ye ucuz konut müjdesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2007 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için Nevşehir'de TOKİ tarafından yeni konutların inşa edileceğini söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, TOKİ tarafından daha önce il merkezine yapılan bin 64 konutun ardından, asgari ücretle geçinen ve ev sahibi olmayan vatandaşlar için yeni konutların yapılacağını söyledi.

Bu konuda TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Köybaşı, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi ve muhtarlardan oluşan bir komisyonun bu konuda tespit çalışmalarını yapacaklarına dikkat çekerek, aylık 150 YTL'lik ödemelerle Nevşehir'de 800 ile bin arasında toplu konutun yapılacağını söyledi.

Köybaşı ayrıca, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerinde de TOKİ tarafından yeni konutların yapılacağını açıkladı. Nevşehir'e bağlı Hacıbektaş İlçesi'nde 194 konutun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca yapıldığına dikkat çeken Köybaşı, Hacıbektaş ilçe halkının talepleri doğrultusunda ilçeye 300 yeni konutun yapılması konusundaki çalışmaların sürdüğünü belirtti. Kozaklı İlçesi'nde de yine TOKİ tarafından yaptırılması düşünülen konutlarla ilgili olarak zemin etüt ve imar çalışmalarının sürdüğüne işaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, konutların yapımına yıl içerisinde başlanacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber