Başbakan Yıldırım'ın 20 Aralık sırrı

BAŞBAKAN Binali Yıldırım'ın 20 Aralık Salı günü partisinin Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) topladıktan sonra kendisini izleyen muhabirlerle yaptığı sohbette kendisiyle ilgili ilginç bir nokta ortaya çıktı.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Ocak 2017 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Yıldırım'ın 20 Aralık sırrı

Başbakanlık muhabirimiz Gizem Karakış'ın aktardığına göre, bu ilginç nokta Başbakan Yıldırım'ın doğum gününü konu alıyordu.

Hem MYK üyeleri hem muhabirler, kendisinin resmi doğum günü olarak 20 Aralık'ı bildiklerinden Yıldırım'ın doğum gününü kutlamışlardı. Ancak Yıldırım MYK üyelerine doğum günüyle ilgili gerçeği şu sözlerle anlattı:

3 KARDEŞİ AYNI GÜN YAZDIRMIŞ

"Benim doğum günüm aslında 20 Aralık değil. Babam, biz 3 kardeşi aynı gün nüfusa yazdırmış. Ancak hangimizinki 20 Aralık, o belli değil. Babama sordum, 'Hangimiz hangi yıl, hangi gün doğmuşuz' diye... 'Ne bileyim evladım, o zaman öyle yazdık işte' dedi."

Yıldırım'ın başına gelen aslında Anadolu'da çok sık karşılaşılan, pek çok vatandaşın yaşadığı bir durum. Böyle de olsa herkes 20 Aralık'ı Binali Yıldırım'ın resmi doğum günü olarak kabul edecek gibi görünüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber