Öz'ün adresi: Hirzberg Str. 79102 Freiburg

Daha önce bu köşede FETÖ'nün firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın Almanya'da olduğunu yazmıştım. Bunun üzerine ilgili makamlar Almanya'ya bunu sormuş ve bu iki ismin iadelerini talep etmişti. Alman makamlarından gelen cevap ise olumsuzdu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 17 Ocak 2017 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öz'ün adresi: Hirzberg Str. 79102 Freiburg

Akşam Gazetesi Yazarı Murat Kelkitoğlu'nun aktardığı bilgilere göre:

İhanet girişiminin yargı ayağının en tepesindeki isimlerden Zekeriya Öz, Almanya Freiburg'da Hirzberg Str. 79102 adresinde kalıyor.

Evet, Öz'ün açık adresini yayımlıyorum!

Fransa'ya 30, İsviçre'ye 50 km uzaklıkta. Kaldığı yer, içerisinde bir ilkokulun da bulunduğu eğitim merkezi. Bu merkezin arkasında lüks bir evde eşiyle birlikte yaşıyor. Bu eğitim merkezi FETÖ'ye ait. Merkezde gizli bölmeler ve misafir odaları da var. Örgütün gizli toplantıları zaman zaman burada yapılıyor. Bu eğitim merkezinin olduğu sokağa girdiğinizde, Alman istihbarat örgütü BND'nin ajanları sizden şüphelendiği takdirde kimlik sorabiliyor.

Türkiye'nin aranan teröristler listesindeki bir kişi neden Alman istihbaratı tarafından korunuyor?

Bu sorunun da peşine düştüm ve çok çarpıcı bilgilere ulaştım...

Gerek Zekeriya Öz, gerekse Celal Kara casusluk yaptılar. Hazırladıkları 17-25 Aralık kumpas fezlekesini ve Selam Tevhid dosyasını vererek, Türkiye'yi karaladılar. Alman gizli servisiyle yaptıkları toplantılarda, "Bunlar sizin Türkiye'ye karşı elinizi güçlendirir" diyerek binlerce sayfalık düzmece belgeyi satır satır okudular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber