Çocuğa şiddet vekile şiir yazdırdı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Şubat 2007 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okullardaki şiddeti araştırmak için kurulan TBMM Araştırma Komisyonu'nun AKP'li Başkanvekili Recep Garip, bir aydır süren komisyon çalışmalarından etkilenerek şiir yazdı.

Üç kız, bir erkek çocuğa sahip olan Recep Garip "Baba olarak elbette bu tür olaylardan etkileniyorum" dedi. Garip "Yetim Kaldım" şiirini, şarkıcı Murat Kekilli'ye vererek çocukları internetin zararlarından korumak için bestelemesini istedi.Daha çok aşk şiirini andıran "Yetim Kaldım"ın sözleri çocuğa ve çocukluğa duyulan özlemi de anlatıyor. İşte Garip'in geçen hafta yazdığı şiirin sözleri:

"Sen gittin/ Karşı kıyıda kaldım/ İçime çöktü şehir/ Sen gittin/ Söndü lambalar/ Yetim kaldı şarkılar/ Ba'del mevti öğretmişti babam/ Bademler çiçek açmıştı bembeyaz/ O zaman yağmurlar yağmıştı öğle üzeri/ Bir çocuk bana gülmüştü/ Sen gittin/ Kurudu nehirlerim/ Dilim sustu bir bilsen/ Sen gittin/ Güneş gitti/ Çöktü üstüme bulutlar/ İşte çöktü sırça sarayları soytarının/ Delice çılgınlıklar gece ayinleri kayboldu/ Kurudu dilim, yandı yüreğim, kavruldum/ Hamdım piştim yeryüzüne savruldum/ Sen gittin/ Söndü ateş/ Suya kesti herşey/ Sen gittin/ Kalbim gitti/ Yetim kaldı arzular."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber