Hakkari belediyesinde panik, 370 personel hastanede...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2007 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe adına gönderilen bir mektup zarfının içindeki toz, Belediye Başkanlığı'nda büyük panik yaşanmasına neden oldu. 370 belediye personelinin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gelmesinin ardından zarfın içindeki tozun tuz olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe'ye Ankara'nın Demetevler semtinden postalandığı belirtilen ve gönderici olarak 'Laz Direnci' olarak yazılan mektubun içinde kağıda sarılı olarak bulunan beyaz tozun tuz olduğu bildirildi.

Tehdit ve hakaretlerle dolu mektubu açan başkanın yakın koruması Mehmet Atak ve yanında bulunan Başkan Yardımcısı'nda göz yanması, baş dönmesi ve istiğfar olunca, şahıslar Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Başkan Tekçe, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Olayı öğrenen 370 belediye personeli akşam saatlerinde Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Siviller geçici bir süre için hastaneden çıkartılırken, hastaneye giriş yapanlaraysa maske takma zorunluluğu getirildi. Yoğun kar yağışı altında bekleyen belediye personeli büyük bir panik yaşadı. Personel, doktorun önerisiyle şarbon önleyici hap aldı. Hastaneye gelen Belediye Başkanı Metin Tekçe, personeli ikna ederek panik yapmamaları konusunda uyardı ve personelin dağılmasını istedi. Belediye personelinin yarın sağlık taramasından geçirilmesi bekleniyor. Şarbon bulaştığı iddia edilen Başkan Yardımcısı İsa Bor ile başkanın koruması Mehmet Atak, halen müşahede altında tutuluyor. Doktorlarsa, panik yapmaya gerek olmadığını belirterek, her türlü hastalığa karşı önlem aldıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber