Serçeye binen başkana alfa romeo hibe edildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2007 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Serçe" marka makam aracı kullanan Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Kadıköy Beldesi'nin Belediye Başkanı Sezgin İnan'a "alfa romeo" marka makam aracı hibe edildi.

Edremit Körfezi'ndeki belediye başkanları arasında en lüks otomobilin Kadıköy Belediyesi'nde olduğu söylentilerini cevaplayan İnan, "Bu makam otomobili, beldemize kurulacak bir özel hastanenin belediyemize yaptığı hibe sonucu alınmıştır. Anlaşmaya göre, kurulma çalışmaları süren hastane faaliyete geçtikten sonra elde edeceği karın yüzde 1'ni belediyemize verecektir. Tam donanımlı bir hizmet verecek olan özel hastane sayesinde tüm körfez halkı çok daha kaliteli sağlık hizmeti almış olacak. Belediyemizin ihtiyaçları arasında yer alan otomobil meselesini çözüme kavuşturan hastane kurucularına teşekkür ederiz" dedi.

İlk makam otomobili olan serçe ve son makam aracı alfa romeoyu yan yana getirerek bir hatıra fotoğrafı çektiren İnan, "Nereden nereye geldik. Dün serçeye binerken bugün alfa romeoya biniyoruz. İlk dönemimde kullandığım bu makam otomobilim, bir süre zabıta ekibimize hizmet verdikten sonra emekli edilerek hurdaya ayrıldı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber