Başbakan Yıldırım ilçe başkanlarıyla buluşacak
Başbakan Binali Yıldırım perşembe günü gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak

AK Parti'de referdandum toplantıları ilçe başkanları ile sürecek. 970 ilçe başkanı 9 Şubat'ta AK Parti Genel Merkezi'nde olacak.
Referandum sürecinde izlenecek yol haritasını belirlemek için Başbakan Binali Yıldırım önce MKYK üyeleri ile ardından da il ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Bu hafta perşembe günü de gruplar halinde ilçe başkanları ile buluşacak.
Toplantıda referandum sürecinde kullanılacak dil, hitap edilecek kitle, kullanılacak argümanlarla ilgili siyasi ve hukuk işleri, seçim işleri, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları sunum yapacak. Ardından da AK Parti başta Başbakan Yıldırım olmak üzere tüm teşkilatlar alanda olacak ve halka neden evet denilmesi gerektiğini anlatacak.
Çimen ÇETİN