Otobüs biletinde 'Gidiş sizden, dönüş bizden' Salı'ya başlıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2007 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Havayolu şirketlerinin ucuz bilet kampanyalarıyla başlattığı rekabeti '1 YTL'lik bilet' kampanyasıyla karayollarına taşıyan Kâmil Koç Otobüsleri firmasının ardından, bu kez Nilüfer Turizm 'Gidiş sizden, dönüş bizden" kampanyası başlattı.

'Bozuk para operasyonu' kapsamında Erol Evcil ile birlikte tutuklanan Hüseyin Kayapalı'ya ait Nilüfer Turizm'in yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçmişti. TMSF tarafından Nilüfer Turizm'e Genel Müdür olarak atanan Şerif Eren'in talimatı ile 13 Şubat'tan itibaren 'Gidiş sizden, dönüş bizden' kampanyası başlıyor. Kampanyayla Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yolculuk eden gidiş- dönüş yolcuları, sadece gidiş bedeli ödeyecek. Kampanya 29 Mart'a kadar devam edecek.

Yeni model Mercedes Travego'larla yolculuğu 'güven'e dönüştürdüklerini dile getiren Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren, "2006 yılında 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yolcu sayımızı, ciromuzu ve doluluk oranımızı artırdık. Çalışanlarımızın yolcularımıza daha kaliteli, daha güvenli yolculuk keyfini yaşatabilmeleri için eğitimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Kampanyada hedefimiz, güler yüzlü personelimizi ve hizmet kalitemizi yeni yolcularımıza da tanıtmak. 2007 yılında yolcu sayısını en az yüzde 25 artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Başlattıkları kampanya ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alındığını vurgulayan Eren, Nilüfer Turizm'in sektörün öncüsü olma misyonunu sürdüreceğini, yolcularının güveni ve seyahat keyfi için hiçbir detayı göz ardı etmeden çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber