Üniversite öğrencisinin darp edildiği iddiası...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Şubat 2007 20:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Arif Doğan'ı darp ettikleri iddiasıyla, daha önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan yaşları küçük 3 kişi, savcılığın talebi üzerine tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, aldığı darp sonucu ağır yaralanarak beyin ameliyatı geçiren ve 9 gündür bilinci kapalı olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği 1. sınıf öğrencisi Arif Doğan'a doktor tarafından verilen ''Kuvvetli travmaya bağlı hayati tehlikesi bulunuyor'' raporu üzerine, olayla ilgisi bulunduğu öne sürülen C.U. (15), B.D. (15) ve E.G. (17), Eceabat Cumhuriyet Savcılığının talebi üzerine nöbetçi mahkeme kararıyla tutuklandı. Zanlıların, ilk duruşmalarının görüleceği gün belirleninceye kadar Çanakkale E-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sübyan kısmındaki müşahede koğuşuna alındığı bildirildi.

Öte yandan, yaklaşık 5 saat süren bir beyin ameliyatı geçiren Arif Doğan, Çanakkale Devlet Hastanesi Genel Yoğun Bakım Ünitesinde 9 gündür yaşam mücadelesini sürdürüyor.

İDDİA

Arif Doğan ile aralarında daha önceden husumet olduğu ileri sürülen C.U. (15), B.D. (15) ve E.G. (17), 9 gün önce Dörtyol mevkisinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Kavgada, Arif Doğan'ın başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden darp edildiği öne sürüldü.

Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılan Doğan'ın kafatasında iki kırık olduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber