Evet propagandası yapan müdüre soruşturma

Sosyal medyada referanduma ilişkin paylaşımda bulunan Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hakkında inceleme başlatıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2017 23:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Evet propagandası yapan müdüre soruşturma

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hakkında inceleme başlattıklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel'in sosyal medya hesabında referanduma ilişkin paylaşımıyla ilgili inceleme başlattıklarını belirtti.

Konuyla ilgili müfettiş görevlendirildiğini aktaran Oğuz, yapılacak incelemenin ardından hazırlanacak raporun Milli Eğitim Bakanlığına gönderileceğini kaydetti.

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel'in bir süre önce Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "İlk kez ülkemizi geri almak için bu kadar yaklaştık. Bu 90 yıl sonraki ilk dönüm noktamız. Ya sandıkları patlatıp Osmanlı'nın torunları olarak masaya yumruğumuzu vurup sahaya ineceğiz, ya da bir 90 yıl daha sürünmeye devam edeceğiz. Ne diyordu İmam-ı Şafi Hazretleri; Fitne zamanı, düşman oklarını takip edin, o sizi Hakka götürür" ifadeleri yer aldı.

Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü bazı okul müdürü ve müdür yardımcıları da paylaşımı beğendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber