Cep yutan tuvalet

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vekiller, abdest almak için gittikleri 'alaturka' tuvalete art arda milyarlık cep telefonlarını kaptırınca, çözüm arayışına girdi. Konunun Meclis Başkanlığı'na götürülmesi gündemde....

Meclis kulislerinin son dönemdeki en hareketli konusu, "cep yutan" tuvalet. Tuvaletin gazabına uğrayanların büyük çoğunluğu da AKP'li milletvekilleri. Çünkü mescid, muhalefet kulisinin yanında. Namaz kılmaya gelenler de genellikle buradaki alaturka tuvaleti kullanıyor. Ve, tuvalete düşen cep telefonunun çıkartılması için görevlilerden yardım isteyen vekiller giderek artıyor. Kazaya uğrayan sayısı 5-6'yı buldu.

1.5 MİLYARLIK TELEFON GİTTİ

Cep telefonlarını bir daha benzer kazalara kurban vermek istemeyen vekiller, soruna çözüm olabilecek değişik öneriler ortaya atıyor. Meclis Başkanlığı ile görüşülmesini isteyenler bile var. Milletvekilleri, sık sık yaşanan kazalar nedeniyle bu tuvalete "cep yutan tuvalet" adını taktı. Şimdi vukuatlı tuvalet konusunda arkadaşlarını uyarmadan geçemiyorlar: "Aman ha telefonuna dikkat et." Kurban verilen telefonların pahalı cinsten olmaları, yürek yakan bir başka nokta. Kuliste son olarak 1.5 milyarlık telefonunu düşüren vekilin hikayesi anlatılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber