Hastanede salgın paniği

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Söke İlçesi'nde bulunan Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde sabah işe gelen personel ardı ardına hastalanmaya başlayınca hastanede panik yaşandı.

Şiddetli boğaz yanması ve ateş şikayetiyle rahatsızlanan çoğu polikliniklerde görevli sağlık personeli, doktor kontrolünden geçirilirken, 20 personele istirahat raporu verildi. Sabah saatlerinden itibaren baş gösteren rahatsızlığın kısa sürede duyulmasıyla Söke Devlet Hastanesi'ndeki doktor, hemşire ve personelin maske takarak muhtemel bir bulaşıcı hastalığa karşı tedbir almaları dikkat çekti.

Salgının muhtemelen besin zehirlenmesine bağlı olabileceğini söyleyen Başhekim Uzman Dr. Kasım Çetin, "Bazı arkadaşlarımızın hafta sonu rahatsızlanarak acil servise baş vurmalarının ardından sabah saatinden itibaren rahatsızlanan personel sayısında artış oldu. Yaklaşık 20 arkadaşımız rapor alırken bir o kadar arkadaşımızda hastalığını ayakta geçiştirmeye çalışmakta. Sağlık hizmetlerinin aksamaması için her türlü tedbiri aldık, kesinlikle panik yok" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber