KOSGEB sıfır faizli kredi sonuçları açıklandı mı?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün, 20 Şubat'ta biten başvuru sonuçlarının 27 Şubat gibi sonuçlanacağını açıklamasının ardından küçük ve orta boy işletme sahiplerinin yoğun ilgisi nedeniyle internet sitesi kilitlendi. KOSGEB sonuçları henüz açıklanmadı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Şubat 2017 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KOSGEB sıfır faizli kredi sonuçları açıklandı mı?

KOSGEB'in 50 bin liralık faizsiz kredisi için başvuruda bulunanlar, kurumun internet sitesini kilitledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün, 20 Şubat'ta biten başvuru sonuçlarının 27 Şubat gibi sonuçlanacağını açıklamasının ardından küçük ve orta boy işletme sahiplerinin yoğun ilgisi nedeniyle internet sitesi kilitlendi. KOSGEB sonuçları henüz açıklanmadı.

Edinilen bilgiye göre KOSGEB, sonuç açıklamak için Bakanlar Kurulu toplantısının bitmesini bekliyor. Bakan Özlü'nün toplantıdan çıkmasının ardından kurum yetkilileri bakan ile görüşecekler ve kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir açıklama yapılacak.

YARIM MİLYONU GEÇER

KOSGEB'in geçen yıl başlattığı 50 bin limitli faizsiz kredi desteği 15 bin kişiye verilmiş; 206 bin kişi de koşulları taşıdığı halde destekten yararlanamamıştı.

10 Şubat-20 Şubat tarihleri arasında yapılan ikinci başvuru sürecinin altıncı gününde Bakan Özlü, 264 bin yeni başvuru geldiğini açıklamıştı.

Bakan Özlü: Piyasaya 10 milyar lira taze para girecek KOSGEB kredilerinden şoför esnafı da faydalanabilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber