Emniyet Müdürü'nün tayin tepkisi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 14 Şubat 2007 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DÜZCE Emniyet Müdürlüğü, ISO 9001 Kalite Belgesi almak için personeline eğitim vermeye başladı. Emniyet Müdürü Saim İşlek tayin ve atamalar nedeniyle adaptasyonda sorunlar yaşadıklarından yakınarak, ?Bir personeli bir gün cinayette, bir gün narkotikte, bir gün iç hizmette kullanıyorsunuz. Böyle saçmalık olmaz? dedi.

ISO 9001 Kalite Belgesi almak için çalışma başlatan Düzce Emniyet Müdürlüğü, personele eğitim veriyor. Düzce Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Zeyneti Bahri Ünal, Eğitim Salonu'nda görevli personele kalite yönetimi hakkında bilgiler verdi. Hedeflerinin Avrupa standartlarının da üstüne çıkmak olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Saim İşlek, personelin tayin ve atamalar nedeni ile değişmesinden yakındı. İşlek, şöyle konuştu:

?Biz bu belgeyi almak için kararlı bir şekilde çalışma yaptık. Ama özellikle kadro değişikliği sirkülasyonu nedeni ile adaptasyonda sorun yaşadık. Bir personeli bir gün cinayette, bir gün narkotikte, bir gün iç hizmette kullanıyorsunuz. Böyle saçmalık olmaz. Bu yüzden nakil ve atamalar boynumuzu bükmektedir. Biz bu imkanlarla, bu çalışmalarla kendimizi yeniden dizayn ederek, inşallah bunu başaracağız. Bayrağı da ön direğe dikeceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber