Şehit kaymakamın hayalini gerçekleştirecekler

Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda şehit edilen Kaymakam Safitürk'ün Mardinli çocukları Trabzonspor maçına getirme hayali gerçekleşecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2017 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit kaymakamın hayalini gerçekleştirecekler

Seyit Ahmet Eksik

Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün, Mardinli çocukları bordo-mavili takımın maçına getirme hayalini gerçekleştirmek için Trabzon'a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Aydın, 10 Kasım'da şehit edilen kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, "Derneğimizi ziyarete geldiğinde Trabzonspor için ne yapabiliriz diye konuşurken, 'Derik'ten bir otobüs öğrenci göndereceğim, organizasyonunu da ben yapacağım' dedi. Ona kısmet nasip olmadı. Şehit oldu." dedi.

"Yaklaşık 50 öğrenci maça götüreceğiz"

Safitürk'ten sonra Derik'e atanan Gümüşhane Torul Kaymakamı Hakan Kafkas ile konuyu görüştüklerini anlatan Aydın, "Kendileri de bunu şehit kaymakamımızın bir vasiyeti olarak gördü. Organizasyonu siz yapın gereken tüm desteği vereceğim dedi. Bunun için Trabzon'a geldim." diye konuştu.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile görüştüğüne değinen Aydın, "Yaklaşık 50 öğrenci getirmeyi düşünüyoruz. Özellikle nisan ayında oynanacak bir Trabzonspor maçına öğrencileri getirmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber