Avea'dan 3 yeni kurumsal tarife...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2007 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea'nın, tüm aramalarda dakikası en fazla 24,5 YKr olan 3 yeni kurumsal tarife sunduğu bildirildi.

Avea'dan yapılan açıklamada, şirketlerin tüm konuşma ihtiyaçlarını karşılayacak ''HerYöne, ''Ekstra'' ve ''Şirketim'' adlı yeni kurumsal tarifelerle, şirketlerin her yönü hesaplı bir şekilde arayabildiği ve ''bir cepte 2 telefon taşıma devrinin bittiği'' belirtildi.

Açıklamaya göre, tüm yönlerle konuşma ihtiyacı olan, var olan alternatiflerdeki aylık sabit ücretleri yüksek bulan şirketler için sunulan HerYöne tarifesi, ayda sadece 1 YTL karşılığında her yönü aynı avantajlı fiyattan aramayı sağlıyor. HerYöne tarifesinde, dakikası 24,5 YKr'den tüm Avea, diğer GSM operatörleri, ev ve iş telefonları aranabilecek.

Tüm yönlerle indirimli konuşturan Ekstra tarifesinde de tüm Avealılarla, ev ve işle görüşmenin dakikası 20 YKr, diğer operatörleri aramak da 24,5 YKr. Şirket içi görüşmelerde de Avea kurumsal müşterileri, dakikası 10 YKr'dan konuşabilecek.

Şirketim tarifesi ise, şirket içi konuşma ihtiyacı fazla olan şirketler için dakikası sadece 1 YKr olarak belirlendi. Söz konusu tarife ile, Avea'yı, diğer GSM operatörlerini, evi, işi ve tüm yönleri aramanın dakikası yine 24,5 YKr oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber