Mimar ile mühendis yumruk yumruğa

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Şubat 2007 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de Melikgazi Belediye Meclisi AKP Başkan Vekili olan mimar Veysel Bayar ile proje çizdirdiği DYP Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu üyesi makina mühendisi Yavuz Çelik tekmeli yumruklu kavga etti. Tekvandoda siyah kuşak sahibi olan Yavuz Çelik'in burun kemiği çatlarken, Veysel bayar da yüzünden yaralandı.

Gavremoğlu Mahallesi Dünya İş Merkezi'nin 5'inci katındaki Odak Mühendislik'in sahibi Veysel Bayar, makina mühendisi Yavuz Çelik'e proje çizdirdi. Projeyi hazırlayan Çelik, karşılığında 250 YTL istedi. Ücret konusunda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Veysel Bayar ve kardeşi Asım Bayar ile işyerinde çalışan Ali Oktay, mühendis Yavuz Çelik'e, tekme, tokat ve yumrukla vurdu. Tekvandoda siyah kuşak sahibi olduğu belirtilen Yavuz Çelik de kavga sırasında yumruk attığı Veysel Bayar'ı yüzünden yaraladı.

Taraflar, işyerindeki diğer personelin araya girmesiyle ayrılırken, Yavuz Çelik, polisi arayarak şikayetçi oldu. Eli yüzü kan içinde kalan Çelik, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Çelik'in burnunda çatlak tespit edildi.

?HAKKIMI İSTEDİM'

10 yıllık makina mühendis Yavuz Çelik, ?Odak Mühendisliğin istediği projeyi hazırladım. Proje karşılığında 250 YTL ücret istedim. Projenin altına imza attırıp, ücret vermeden küfür ve hakaretlerle beni kovmaya kalkıştılar. Ben hakkımı istedim. Bana, ?Sen buraya baskına mı geldin' diye çıkıştılar. Baskına gelsem, içinde proje bulunan çantamla mı gelirim? Veysel ve Asım Bayar ile Ali Oktay beni dövdü. Veysel, aynı zamanda azmettiriciydi. Olayın siyasi bir boyutu yok. Sadece, ücret konusunda çıkan tartışmadan kaynaklanmıştır. Beni dövenlerden davacı ve şikayetçiyim? dedi.

?HAVA PARASI İSTEDİ'

Mimar Veysel Bayar ise, ?Çizdirdiğim projenin ücretini ödedim. Sonra gelerek, benden 250 YTL hava parası istedi. Hava parası konusunda aramızda tartışma çıktı. Tartışırken, küfürlü ve belden aşağı sözler söylemeye başladı. 10 çalışanım arasında kadınlar da var. İşyeri ortamında böyle konuşulmaz? dedi.

Melikgazi Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan mimar Veysel Bayar ile kardeşi ve personeli daha sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber