Bakan Şahin'in yeğeni cezaevinde

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2007 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in şikayetiyle başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Sezai Şahin, hakkındaki ?yakalama emri? vicahiye çevrilerek cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul Adliyesine sevk edilen Sezai Şahin, İstanbul 1. Asliye Ceza Mahkemesine çıkarıldı.

Hakkındaki ?yakalama emri? vicahiye çevrilerek tutuklanan Şahin, cezaevine gönderildi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin'in, İstanbul Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sezai Şahin ile Mehmet Solak, 17 Aralık 200 tarihinde Cumhuriyet Savcısı Fethi Tosun tarafından sorgulanmıştı.

Savcı Tosun'un, ?tehdit?, ?şantaj? ve ?dolandırıcılık? suçlarından tutuklanmaları istemiyle İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesine sevk ettiği Şahin ile Solak, mahkemece serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fethi Tosun, Şahin ile Solak'ın serbest bırakılması kararına bir üst mahkemeye itiraz etmişti.

İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesinin hakimi, suçun niteliği, mevcut delil durumu ve dosya içerisindeki belgeleri dikkate alarak savcının itirazını kabul etmiş, Şahin ve Tosun hakkında 19 Ocak 2007 tarihinde yakalama emri çıkarmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber