Bakan Akdağ'ın aile hasreti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2007 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
<

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yoğun çalışma temposu nedeniyle eve çok geç vakitlerde gidebildiğini belirterek, ''Çocuklarımla çoğu zaman görüşemiyorum. Küçük kızım Remziye'yi uykuda sevebiliyorum'' dedi.

Bakan Akdağ, Sağlıkta Dönüşüm Programı Değerlendirme Toplantısının yapıldığı Nevşehir'de kaldığı otelin lobisinde AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Akdağ, Kırşehir ve Nevşehir programlarına eşi Şeyma, çocukları Remziye, Yahya ve Havva Nur ile birlikte katıldığını söyledi. Yoğun iş temposu nedeniyle çocuklarına yeterli zaman ayıramadığını, ancak bulduğu her fırsatta onlarla iyi zaman geçirmeye gayret ettiğini ifade eden Akdağ, şöyle konuştu:

''Yoğun çalışma tempom nedeniyle eve çok geç vakitlerde gidiyorum. Çocuklarımla çoğu zaman görüşemiyorum. Küçük kızım Remziye'yi uykuda sevebiliyorum. Ancak nadir de olsa şehirler arası seyahatlere eşim ve çocuklarım da katılıyor. Bunu fırsat bilerek özellikle küçük kızım Remziye'yi makam aracıma alarak onunla birlikte zaman geçiriyorum. Belki de Remziye'ye en fazla zamanı şehirler arası seyahatlerde ayırabiliyorum. Onu kucağıma alıp sevebiliyorum.''

Şeyma Akdağ da eşinin doktor olması nedeniyle yıllardan beri kendilerine az zaman ayırmasına alıştıklarını belirtti. Eşi ve çocuklarıyla çok az süre bile olsa bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan Şeyma Akdağ, ''Otel lobisinde bir araya gelmeye, günde yarım saat görüşmeye de razıyız. Onun memleket için çalıştığını biliyoruz. Onun için bu duruma razıyız'' dedi. Otelin lobisinde eşi ve çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Akdağ, daha sonra toplantıya katıldı. Bakan Akdağ'ın çocukları Yahya ve Havva Nur da otel lobisinde internette vakit geçirmeye çalıştılar. Akdağ, daha sonra eşi Şeyma ve 16 aylık küçük kızı Remziye'yi makam aracına alarak Ankara'ya gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber