Milletvekillerine eş seçme rehberi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 19 Şubat 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basılan tüm kitapların yollandığı TBMM Kütüphanesi'ne ilginç bir kitap daha eklendi. Abdükadir Akgündüz'ün yazdığı "Eş Seçiminde Püf Noktalar" adlı kitapta, bekâr erkek ve kadınlara eş seçiminde ayrı ayrı reçeteler sunuluyor. Kitapta erkeklere, "Evlenince namaza başlarım. Evlendikten sonra kapanırım diyenlere asla inanmayın" gibi ilginç tavsiyeler verilirken, kadınlara ise "İlk defa evlenecek olan bir hanıma, ilk defa evlenecek olan bir erkek münasiptir" önerisine yer veriliyor.

'KAPANIRIM' DİYENE KANMAYIN

* ZEYTİNYAĞLI DOLMA: Beyi zeytinyağlı dolmayı seven bir hanım, kendisi sevmese de sırf beyinin o güzel hatırı için sofraya dolmayı sıcak servis yapmalı ve bütün iştahını zorlayıp ondan yemelidir.

* CİLVEYE KANMAYIN: "Evlenince namaza başlarım" ya da "Evlendikten sonra kapanırım" diyenlere asla inanmayın. Süslü durumlara ve cilveli sözlere kanıp acele karar vermeyin.

* YABANCI DAMAT HARAM: Müslüman kadının, Müslüman olmayan erkekle, Müslüman olmayan ehl-i kitab olmayan kadınla evlenmesi de haram kılınmıştır. Bir kızla nikâhlanıp zifafa girmeden boşanan kimse onun anasıyla evlenemez.

Hülya KARABAĞLI / ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber