Paralel İspiyon Çetesi işbaşında

Fetullahçı Terör Örgütü, Hollanda'da Türklere yönelik faşist operasyonun bir parçası olmakta gecikmedi. Batı'nın kucak açtığı FETÖ'cüler, vefa borçlarını Türkiye düşmanlığı ile ödüyor. Kapatılan Zaman'ın Hollanda versiyonu,Rotterdam'daki gösteriye katılan gurbetçi Türkleri fotoğraflarıyla polise ispiyonladı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 16 Mart 2017 07:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Paralel İspiyon Çetesi işbaşında

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına iniş izni vermeyen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya için 'vur' emri veren, Türklere Atlarla köpeklerle saldıran Hollanda, bu görevi şimdi FETÖ'cü vatan hainlerine verdi. Terör destekçisi ülkelerin Türkiye'nin çağrılarına kulak vermemesi sebebiyle Avrupa'da yayınlarına devam eden FETÖ'nün kapatılan gazetesi Zaman'ın Hollanda şubesi, demokratik haklarını kullanırken köpeklerle saldırılan polise, kendisini korumak için tekme atan Türklerin fotoğrafını, 'Polis bu kişileri arıyor' diye manşet yaptı.

İHANET HER YERDE

Bir istihbarat örgütü gibi hareket eden Paralel İhanet Çetesi, Türk vatandaşlarını tek tek fişleyip resmi hesabından faşist Hollanda polisine ispiyonladı. Ülkede tüm bu operasyonu yöneten isimse terör örgütün sözde Hollanda imamı Turan Yazır. Vatan haini Yazır, Akyazılı Vakfı üzerinden birçok gurbetçinin dolandırılmasıyla da tanınıyor. Fişleme çalışmalarındaki iki numaraları ismin ise Zaman Vandaag ve Zaman Hollanda Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Cerit olduğu biliniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber