Halkbank'tan tüketicilere özel kefilsiz kredi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2007 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk Bankası, 2007 yılı ile birlikte başlattığı Mart sonuna kadar devam edecek özel bir kredi kampanyası hazırladığını açıkladı.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, kefil gerektirmeyen Özel Tüketici Kredisi'nde yüzde 1,95 faiz oranı uygulayan Halk Bankası, 36 ay vade imkanı sağlıyor.

Halk Bankası'nın 69 yıldır Üreten Türkiye'ye hizmet verdiğini belirten Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, "Özellikle kamuda çalışarak maaşını bankamızdan alan veya bankamızın imkanlarından yararlanmak isteyen tüm tüketicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlamayı hedeflediğimiz uygun vade ve faiz ile sunduğumuz kefilsiz kredimizle, tüm vatandaşlara Halk Bankası'nın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğu mesajını bir kez daha iletmek istiyorum."

Halkbank şubelerine en az iki adet otomatik ödeme talimatı ve en az bir kredi kartı sahibi, kamu çalışan olan maaşını Halkbank'tan alan veya ücretli serbest çalışan tüketicilerimiz 30 Mart 2007 tarihine kadar çok özel şartlarla sunulan Özel Tüketici Kredisi'nden faydalanabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber