Geçti kaldı konusunda tereddütlü olan Milli Eğitim Bakanına iki soru

Geçti kaldı konusunda net bir şey söylemeyen Milli Eğitim Bakanına zor sorular

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 21 Mart 2017 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Geçti kaldı konusunda tereddütlü olan Milli Eğitim Bakanına iki soru

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, dün çıktığı bir TV programında, lider, kendine güveni ve konuştuğunda öğrencinin seviyesine inebilecek öğretmeni bulabilmek için mülakatı yaptıklarını belirtmişti. Tıklayınız.

Ancak gerçeklerin böyle olmadığını herkes fark etmektedir.

Söz konusu haberimize gelen iki dikkat çekici yorumu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın dikkatine sunuyoruz.

İLK YORUM: ALLAHTAN DA MI KORMUYOSUNUZ?

- kobayx1985

Eşim KPSS'de 86 aldı. Türk dili edebiyatı branşı. Kendi branşında 270 sırada, 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptı. Aynı zamanda özel bir kanala muhabirlik ve editörlük yaptı. Bunun yanı sıra sınava hazırlayan bir yayınevinde sınav soruları hazırlıyor. Okumayı çok seviyor, araştırmayı da. Çocukları çok sever ve çocukların her durumda en iyi şekilde eğitilmesini ister. Ekimde hak ettiği halde atanamadı. İkinci bir üniversite okuyor, o da başka bir öğretmenlik branşı. Özel sektörde çalışmışlığı var ve orda da basın danışmanlığı yaptı. Soruyorum bakan beye benim eşim liyakatsiz mi? Önceki atamada 2 soru sorulmuş ikisine net ve emin bir şekilde cevap vermiş. İşin ilginç tarafı eşimden düşük puanlı tam 110 kişi atandı. Allah aşkına sizin liyakat dediğiniz nedir? Hadi insanları umursamıyorsunuz, emeklerini umutla bekleyen aileleri de mi umursamıyorsunuz? Allahtan da mı korkmuyorsunuz?

İKİNCİ YORUM: SAYIN BAKANIM SİZ İYİ BİRİNE BENZİYORSUNUZ, 2 SORUYLA LİDER RUHLU ÖĞRETMEN SEÇİLİR Mİ?

sule akcıl

- Sayın bakanım; bu bakanlık geçici, diğer dünya var. Ahirette yanmak istemiyorsanız lütfen günaha girmeyin. Siz iyi birine benziyorsunuz. Yapmayın etmeyin. Tmm mülakat mülakat dediniz, sizi inandırmış olabilirler ama insaf edelim lütfen 2 soruya lider mi seçilir. Gelin geçti kaldı yapalım. Atandıktan sonra zaten 50 defa sınav yapılıyor, not veriliyor. Lider olmayanı atın. Ama alırken günaha girmeyin.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber