İcra memurları yanlış adresi boşaltıp gitti

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 22 Şubat 2007 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burcu Şensoy'un ev eşyaları "yanlış adrese" gelen icra memurları tarafından haczedildi. Genç kadın eşyasını almak için 1 Mart'taki duruşmayı bekliyor.

Ankara'da Burcu Şensoy, akşam işten geldiğinde bomboş bir evle karşılaştı. Hiçbir eşyasını yerinde bulamayan Şensoy, evine hırsız girdiğini düşünerek karakola gitti. Genç kadın, evine hırsızın değil, polis ve çilingir eşliğinde icra memurlarının girdiğini öğrenince tam bir şok yaşadı. Burcu Şensoy, "Bu kadarına da pes" dedirten olayı SABAH'a şöyle anlattı: "Nermin Karabaloğlu isimli şahıs 10 bin YTL alacaklı olduğu Tülay Çıplak'ı icraya vermiş. Çıplak'ın adresi Nakış Sokak 11/25. Benim adresim ise Nakış Sokak 25/11. Maalesef, icra memurları ne muhtarlıkta ne de apartmanda bir araştırma yapmaya gerek görmemiş. Kimseye danışmadan evime girerek eşyalarımı alıp gitmişler." Eşyalarını göremeyince hem korktuğunu hem de şaşırdığını ifade eden Şensoy, "Bir yatakla birkaç parça eşya bırakmışlar. Buzdolabından televizyona, koltuk takımından çamaşır makinesine kadar her şeyi almışlar" dedi.

MAHKEMELİK OLDU

Burcu Şensoy, eşyalarını geri alabilmek için mahkemeye başvurdu. İcra memurlarının yaptığı hatanın düzeltilerek, eşyalarını alabilmesi için 1 Mart'taki duruşmayı beklemek zorunda olduğunu anlatan Şensoy, "İki hafta önce gerçekleşen olay nedeniyle mağdur oldum. Bomboş bir evde yaşamak doğrusu hiç de kolay değil" dedi. Şensoy, "Bu yanlışlığın ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum. Bu olay herkesin başına gelebilir. Bir gün bir bakmışsınız sizin eşyalarınız da haberiniz olmadan götürülmüş. Artık kızamıyorum bile" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber