Ülker'in darbeyi çağrıştıran reklam filmine büyük tepki

Ülker'in 1 Nisan için hazırladığı 'Küçük kardeş olmak' etiketli reklam filmi sosyal medyada tepki çekti. İşte yaşanan tüm gelişmeler... Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sosyal medyada yoğun tepki çeken Ülker'in yeni reklam filmi için açıklama yaptı. Murat Ülker, ilginç mesajlar içeren ve yayından kaldırılan reklam filmi üzerinden 'kumpas' kurulduğunu söyledi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 01 Nisan 2017 07:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ülker'in darbeyi çağrıştıran reklam filmine büyük tepki

Ülker'in yeni çektiği reklamlar büyük tepki çekti. Reklam filmleri üzerinden verilen mesajlar özellikle sosyal medyada "FETÖ tehdidi" olarak algılandı ve büyük tepki topladı. Reklama yağan tepkilerle Ülke sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem oldu.

ABİLER, ABLALAR, HESAPLAŞMA VAKTİ...

Videolarda "Abiler" ve "ablalar" "Abilerimiz kahramanlarımız" "bu kadar mutlu büyüdüysek ablalarımız sayesinde" gibi toplumda terör örgütü FETÖ ile ilgili bilindik tabirler içerdiği için "FETÖ tehdidi" olara algılandı.

MURAT ÜLKER'DEN CEVAP

Tepkilerden sonra reklamlarla ilgili paylaşımları ve videoları kaldıran ÜLKER'den konuyla ilgili aıklama Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den geldi. Twitter hesabından açıklama yapan ülker "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hakettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız" dedi.


VATANDAŞLAR KISIKLI'YA AKIN ETTİ

Reklam filmindeki suikast ve darbe imasının ardından vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun bulunduğu Kısıklı'ya akın etti.

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI AÇIKLAMA YAPTI

Tartışmaların ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ise, "Uyumuyoruz. Rehavete kapılmıyoruz. Ama paniğe kapılmadan, oyunları bozmanın yolunu da biliyoruz" dedi.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, reklam filmi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma ve inceleme başlattığını açıkladı.

ÜLKER GURUBUNDAN AÇIKLAMA

Ülker Grubu konuyla ilgili bir açıklama yayımladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber