Diyarbakır'da çevik kuvvet atölyesinde patlama: 4 yaralı

Diyarbakır'daki İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bağlar'daki ek binasındaki atölyede panzer tamiri sırasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre bina çöktü, 1' i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Nisan 2017 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DHA: Patlamada ilk belirlemelere göre 1' i ağır 4 kişi yaralandı. Bölgeye güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi.


Diyarbakır'dan gelen son dakika haberine göre Bağlar ilçesinde şiddetli bir patlama sesi duyulması üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve ambulanslar sevk edildi

Diyarbakır'daki patlamayla ilgili ilk açıklama:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Emniyetinin Çevik Kuvvet biriminin bir kademesinde, demirbaşların tamir, bakımının yapıldığı sırada bir patlama olduğunu belirterek, "Bir kişi enkaz altında. AFAD yaşadığını söylüyor. Bir ağır yaralı var. Bir de sayısını henüz bilmiyoruz hafif yaralılar var. Geçmiş olsun." dedi.

Soylu, Tuzla'da iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda, Diyarbakır'daki patlamaya ilişkin bilgi verdi.

Patlamanın, Diyarbakır Emniyetinin Çevik Kuvvet biriminin bir kademesinde, demirbaşların tamir, bakımının yapıldığı sırada meydana geldiğini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"Dışarıdan bir müdahale var mı, yok mu diye arkadaşlarımız bakıyorlardı. Şu anda dışarıdan bir müdahale olmadığı, tamir esnasındaki araçtan kaynaklanan bir patlamanın olduğu... Bir kişi enkaz altında. AFAD yaşadığını söylüyor. Bir ağır yaralı var. Bir de sayısını henüz bilmiyoruz hafif yaralılar var. Geçmiş olsun."

Patlamanın şiddetli olduğu, 500 metre çapında bir alana taş ve toprak yağdığı ve tüm şehirde hissedildiği belirtiliyor.


Diyarbakır'daki patlama 'Panzer' tamiri sırasında olduğu belirtiliyor PANZER TAMİRİ SIRASINDA PATLAMA YAŞANDI

Diyarbakır' daki patlamanın, İl Emniyet Müdürlüğü'nün Bağlar'daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber