Kazada ölen öğretmen için tören

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2007 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden asker öğretmen Oğuzhan Özkan için tören düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde saat 12.00'de başlayan törene, Vali Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aydın, Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özeroğlu, Susuz Belediye Başkanı Ahmet Zinderen, İl Müftüsü İlyas Serenli, AK Parti İl Başkanı Remzi Aras, daire amirleri ve öğretmenin yakınları katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özeroğlu, yaptığı konuşmada, "Oğuzhan öğretmen, son derece mütevazı, cana yakın, dost canlısı ve tebessümü yüzünden eksik olmayan bir meslektaşımızdı. Bir mumdu Oğuzhan öğretmen. Kendisini eritiyordu ki, etrafındakiler aydınlansın diye. Yandı ve bitti Oğuzhan öğretmen. Ama onun ışığı öğrencilerinin zihinlerini hep aydınlatacaktır" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ve Susuz Belediye Başkanı Zinderen'ın

konuşmasının ardından İl Müftüsü İlyas Serenli'nin duasıyla tören sona erdi. Öğretmenin naaşı daha sonra meslektaşlarının gözyaşları arasında uçakla memleketi Kayseri'ye gönderildi.

Oğuzhan Özkan (31) 2006 yılının Ağustos ayında 311. dönem yedek subay öğretmen olarak Kars'ın Susuz ilçesi 100. Yıl Yatılı İlköğretim Öğretim Bölge Okulu'na atanmıştı. Evli ve 1 çocuk babası olan Oğuzhan Özkan, görevine devam ederken, dün Kars yakınlarında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber