Çelik: Nuh'tan beri 1500, son 4 yılda bin derslik yapıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2007 15:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Kurulduğu günden bu yana, yani Hazreti Nuh'tan beri Ağrı'da toplam 1500 derslik yapılmışken, son 4 yılda bu ile yapılan derslik adedi bindir" dedi.

Bakan Çelik, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Ağrı'da, AKP İl teşkilatına geçerek partililerle bir araya geldi.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, Ağrı'nın geçmişteki durumunu bilen bir milletvekili olduğunu ifade ederek, kentte yaşanan baş döndürücü gelişme ve değişimlerden son derece memnun olduğunu belirtti. Çelik, şöyle konuştu:

"Kurulduğu günden bu yana yani Hazreti Nuh'tan beri Ağrı'da toplam 1500 derslik yapılmışken, son 4 yıllık süre içinde bu ile yapılan derslik adedi bindir. Arkadaşlarımız, (Cumhuriyet tarihinden bu yana Ağrı'da 1500 derslik yapılmıştı) diyor ama ben Hazreti Nuh'tan beri diyorum. Çünkü bu zamana kadar herhangi bir şey yapılmadığı açıkça görülmektedir. Ağrı'da bizim iktidarımıza kadar 1 tane anadolu lisesi vardı, şimdi 5 tane var. Fen lisesi, anadolu öğretmen lisesi yoktu, şimdi var..."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber