Siyasette vaat sezonu açıldı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 04 Mart 2007 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

n Tayyip Erdoğan (AKP): Suyu, yolu, elektriği olmayan köy kalmayacak. Her gelir kesiminden insan konut sahibi olacak. Duble yol projesi tamamlanacak. Hedef, kişi başına milli gelirde 10 bin doları yakalamak. Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde, ilk 10'un içinde bir ülke olunacak.

Erkan Mumcu (ANAVATAN): 2 yıl zarfında, iş bulamadığı için çalışmayan bir Allah'ın kulu kalmayacak. Asgari ücret bin YTL'nin altında olmayacak. Sosyal güvenlik şemsiyesi altında olmayan kimse kalmayacak. 1.5 yıl içerisinde her ev rahatlayacak. Herkese, en yakın mesafede sağlık kurumları ihdas edilecek.

Cem Uzan (GP): Mazot 1 YTL, fındık 8 YTL olacak. Emeklilere, 2 maaş ikramiyeyle birlikte 14 maaş verilecek. ÖSS ve üniversite harçları kalkacak. Temel gıda maddelerinde KDV kalkacak. İdam cezası referanduma sunulacak. Halk, idam geri gelsin, diyorsa idam geri gelecek.

Deniz Baykal (CHP): Dokunulmazlıklar kalkacak. Rant ekonomisinin yerine, üretim ekonomisi devreye konacak. Orta eğitimi bitiren çocuklar, iş ve meslek yaşamında hazırlıklı olarak yer tutabilecek. Bütün çocuklara yurt ve burs verilecek.

Mehmet Ağar (DYP): Çiftçiye yeşil mazot verilecek. Herkes, daha iyi araba, daha iyi ev sahibi olacak. Çocuklarına daha iyi tatil imkanı sunacak. Gübre, tohumluk gibi üretim girdilerinde çiftçi, rekabet edebileceği fiyatlarla buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber