Bakan Zeybekci'den Başsavcı Alper için taziye mesajı

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Adil bir hukuk adamı, milletin evladı, dost insan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli'yi elim bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunmaktayım. Başımız sağ olsun. Üzüntümüz büyük"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2017 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Zeybekci'den Başsavcı Alper için taziye mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Adil bir hukuk adamı, milletin evladı, dost insan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli'yi elim bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunmaktayım. Başımız sağ olsun. Üzüntümüz büyük." ifadelerini kullandı.

Bakan Zeybekci, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Zeybekci, mesajında şunları kaydetti:

"Adil bir hukuk adamı, milletin evladı, dost insan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli'yi elim bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunmaktayım. Başımız sağ olsun. Üzüntümüz büyük. Ailesine, yakınlarına ve meslektaşlarına başsağlığı dilerim. Acılarını paylaşıyoruz. Yaralı polis memurumuz Ramazan Uğur'a da acil şifalar diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber