Öğrenci pompalı tüfekle okulu bastı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2007 15:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adıyaman'da ilköğretim okulu öğrencisi pompalı tüfekle okul bastı.

Edinilen bilgiye göre, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi S.E (14), sabah okula geldiğinde arkadaşlarıyla şakalaştığı esnada sınıfın kapısını kırdı. Bunun üzerine okul idaresi tarafından idareye çağrılan öğrenciden, velilerinin okula gelmesi istendi. Kendisi eve giden ve annesini okula gönderen öğrenci daha sonra evde bulunan pompalı tüfeği alarak, okulun içine girdi. Okul Müdürü Ömer Çakır'la görüşmek isteyen kızgın öğrenci, elinde pompalı tüfekle öğrencilerin arasında okul koridorlarında dolaştı.

Okul idaresi durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelerek şahsı ikna eden polis ekipleri, kızgın öğrenciyi etkisiz hale getirdi. Elindeki pompalı tüfeği alan polis ekipleri kısa sürede S.E'yi okul içerisinden çıkartarak karakola götürdü. Polis ekipleri S.E'nin arkadaşlarının da olay anında okul bahçesinde olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri okul çevresinde geniş çaplı arama yaptı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan öğrenciler, S.E'nin okula silahla gelmesiyle birlikte Okul Müdürü Ömer Çakır'ın gizlendiğini dile getirerek, S.E'nin ateş etmediğini dile getirdiler. Okul Müdürü Ömer çakır ise olayla ilgili öğrencinin saldırısına uğradıklarını belirterek, "S.E'yi annesini çağırması için eve gönderdim. Annesi geldi kendisi gelmedi. Daha sonra annesi gittikten sonra silahla geldi" dedi.

S.E karakolda ifadesi alındıktan sonra doktor raporu alınmak üzere Adıyaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber