Asgari ücretliye vergi yükü kalkıyor müjdesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2007 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücretlinin vergi yükünün kalkacağını ve vergi iadesinin iki katına çıkacağını söyledi.

AK Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konuşmasının büyük bölümünü kadınlara ayırdı. Erdoğan, "Kadınların statüsü konusunda önemli düzenlemeler yaptık. Kadınların metalaştırılmasına ve istismar edilmesine de karşıyız. Eş ve anne olmak küçümsenecek değil gurur duyulacak bir durumdur. Sağlıklı toplum yapıları sağlıklı ailelerle kurulur." şeklinde konuştu. Ayrıca Başbakan bu toplumun kadınları size güvenmiyor diyerek muhalefete seslendi.

Başbakan Erdoğan kadınlarla ilgili yapılan yasal düzenlemeleri de anlattı. Erdoğan, "Vergi düzenlemesi ile ev hanımlarına büyük kolaylık getiriyoruz. Ev hanımlarının evde ürettiği maldan kazanacağı vergi dışı olacak. Ev hanımları ürettiklerini kermeslerde satabilecek." dedi. Asgari ücretlinin vergi yükünün kalkacağı müjdesini veren Erdoğan, vergi iadesinin de iki katına çıkacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber