İstanbul'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2007 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyazıt, Avcılar, Sefaköy, Çağlayan ve Sarıyer işletme müdürlükleri bölgesinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 9-19 Mart tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Beyazıt İşletme Müdürlüğü bölgesinde 08.00-18.00 saatleri arasında uygulanacak kesinti programı şöyle:

9 Mart Cuma günü, Kocamustafapaşa Caddesi, Berber Şefik, Balıkçı, Tütüncü Çıkmazı, Yeni Yol, Sancaktar Tekke, Gümrükçü, İzci Türk, Emirler Çeşmesi sokaklar, Marmara Caddesi, Fevzi Ilgaz, Ulufeci, Tekedür, Şırlağan ve Ramazan Efendi sokaklar ile civarı.

10 Mart Cumartesi günü, Kocamustafapaşa Caddesi, Güzel Sebzeci, Cambaziye, Mektep, Şırlağan, Bayraktar, Berber Şefik, Ramazan Efendi, Rahman, İzci Türk, Demirci Osman ve Kurusebil sokaklar.

11 Mart Pazar günü, Nuruosmaniye Caddesi, Vezir Han Caddesi, Kılıçlar, Varakacılar, Reisoğlu ve Çuhacı Han sokaklar, Kuyumcular Caddesi ve civarı.

12 Mart Pazartesi günü, Halıcılar, Sarıgüzel, Balipaşa ve Akdeniz caddeleri, Cazip, Ocaklı, Mutemet, Vatandaş, Hemdem ve Yaren sokaklar ile civarı.

13 Mart Salı günü, Akdeniz, Balipaşa, Halıcılar, Sarıgüzel, Fevzipaşa caddeleri, Hakperest, Mutemet, Battal Gazi, Cazip, Ocaklı, Heveskar, Öksüzler, Şemsettin Sami, Değnekçi, İskender Paşa ve Vatanperver sokaklar ile civarı.

14 Mart Çarşamba günü, Karagümrük Melekhoca Caddesi, Güldede, Armutlu, Türkistan, Dirim, Kaşıkçı, Ercüment ve Kuyuçıkmaz sokaklar, Keçeciler Caddesi ve civarı.

15 Mart Perşembe günü, Süleymaniye Siyavuşpaşa, İsmetiye, Dökmeciler, Mimar Sinan caddeleri, Fetva Yokuşu, Odunluk ve Hatip Kapusu sokaklar ile civarı.

16 Mart Cuma günü, Süleymaniye Siyavuşpaşa Caddesi, Dökmeciler Sokak, Fetva Yokuşu ve civarı.

17 Mart Cumartesi günü, Çemberlitaş Taşdirek Çeşme, Gedikpaşa Cami, Dönem, Evkaf, Boyacı Ahmet ve Doğramacı sokaklar, Yeniçeriler ve Gedikpaşa Hamamı caddeleri, Pertevpaşa Sokak ve civarı.

18 Mart Pazar günü, Çemberlitaş Divanyolu Caddesi, Peykhane, Evkaf, Taşdirek Çeşme, Pertevpaşa ve Gedikpaşa Cami sokaklar ile civarı.

19 Mart Pazartesi günü, Gedikpaşa Cami, Taşdirek Çeşme, Peykhane, Emin Sinan Hamamı, Pertevpaşa ve Evkaf sokaklar ile Piyerloti Caddesi.

AVCILAR

Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 9 ve 10 Martta 08.00-17.00 saatleri arasında, Hadımköy Simiteks, Türkoğlu, Çekmecet Et, Sesa Kauçuk, Yazgan Tekstil, Petrolcüler Yapı Kooperatifi, Öztürk İlaç, Belediye Parselleri, TOKİ Şantiye ve Kiptaş Şantiye.

SEFAKÖY

Sefaköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 08.00-17.00 saatleri arasında uygulanacak kesinti programı şöyle:

9 Mart Cuma günü, İSKİ Azatlı Su Kuyuları, Kılıç Madencilik, Bayramtepe ve Güvercintepe mahalleleri.

10 Mart Cumartesi günü, İkitelli Şahintepe Mevkii, Erzurum Mahallesi, Hamamdere Sokak, Nişantepe, İkitelli Abdullahpaşa Caddesi, İSKİ Fatih Sultan Mehmet Su Terfi Merkezi ve Olimpiyat Stadyumu.

11 Mart Pazar günü, Küçükçekmece Halkalı 1. Etap, Polis Lojmanları, Orta Mahallesi, Halkalı Kavak Mahallesi, Posta Caddesi, PTT Santralı, Yarımburgaz Mahallesi, SOYAK Siteleri, Bağcılar Evren Mahallesi.

12 Mart Pazartesi günü, İkitelli Şahintepe Mevkii, Erzurum Mahallesi, Hamamdere Sokak, Nişantepe, İkitelli Abdullahpaşa Caddesi, İSKİ Fatih Sultan Mehmet Su Terfi Merkezi ve Olimpiyat Stadyumu.

ÇAĞLAYAN

Çağlayan İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 10 Mart Cumartesi günü 15.00-17.00 saatleri arasında, Mecidiyeköy Yeniyol Caddesi 8 numaradan 32 numaraya kadar, Gürün Caddesi, Ölçek, Şafak, Gül ve Çam sokaklar, Vefa Poyraz Caddesi 1 numaradan 29 numaraya kadar ve Yıldız Üniversitesi.

SARIYER

Sarıyer İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 12 Mart Pazartesi günü 07.00-13.00 saatleri arasında, İstinye Mahallesi, Bostan, Değirmen ve Cami sokaklar, İstinye ve Çayır caddeleri, Ada, Dere ve Ortakçı sokaklar ve civarı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber