Hava sıcaklığı daha da artacak...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2007 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hava sıcaklıkları tüm yutta hafta sonuna kadar artmaya devam edecek.

Meteorolojik verilere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Dogu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Marmara ile yurdun iç kesimlerinde sis görülecek. Hava sıcaklığı; tüm yurtta artacak. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Hava sıcaklığı tüm yurtta hafta sonuna kadar artmaya devam edecek. Akdeniz ve Ege kıyılarının yarın açık geçmesi beklenirken, iç bölgeler az bulutlu olacak. İç bölgeler, Ege ve Marmara'da sis görülmesi tahmin ediliyor. ıDoğu Anadolu çok bulutlu olacak. Rize, Artvin, Kars, Ardahan'da yağış görülecek


Türkiye genelinde 3-4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar artışını sürdürecek. İç kesimlerde sis bekleniyor. Bölge bölge hava durumu:

Türkiye genelinde 3-4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar artışını sürdürecek. Rüzgar hafif estiğinden iç kesimlerde sis oluşuyor.

İstanbul'da hafta sonuna kadar rüzgar poyraz yönünden hafif esecek ve hava genelde parçalı bulutlu. Sıcaklık yükselse de, poyraz hafif serinlik vermeye devam ediyor. Ankara bu haftayı sabahları sisli, öğle saatlerinde parçalı bulutlu geçirecek, ısınma sürüyor. İzmir ve Adana baharı yaşıyor, güneşli ve sıcak bir hava var. Bugün İstanbul 13, Ankara 12, İzmir ve Adana 20, Bursa 16 derece.

Marmara Bölgesi'nde hava açık. Bu hafta genelde yağışsız geçecek, hafta boyu poyraz yönlü rüzgar hafif esecek. Sıcaklık Cuma'ya kadar artacak, hafta sonu ise biraz düşüş bekleniyor. Edirne ve Çanakkale 14, Sakarya 15 derece.

İç Anadolu'ya hafta boyu gece ve sabahları sisli, öğle saatlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Önümüzdeki günlerde yağış beklenmiyor, geceler soğuk ama gündüz sıcaklığı belirgin derece artacak. Bugün Konya 12, Eskişehir 13, Sivas 5 derece.

Ege Bölgesi baharı yaşıyor. Hava güneşli ve rüzgarlar zayıf. Sıcaklık kıyılarda 20 dereceyi geçecek. İç kesimlerde sis var, bölgede Pazar gününe kadar yağış beklenmiyor. Denizli 19, Bodrum 21, Kütahya 15 derece.

Akdeniz Bölgesi'nde de sıcaklıklar çok yüksek ve güneşli bir hava var.

Güneydoğu'da bulutlar dağılıyor, sıcaklık Cuma günü 20 dereceyi bulacak. Sıcaklık Antalya'da 19, Diyarbakır'da 14 derece.

Doğu Anadolu'da kar yağışı yarın etkisini kaybediyor ama bulutlar birkaç gün daha gökyüzünde dolaşacak. Havanın açması gece ayazlarına neden olmaya başlıyor. Erzurum -4, Malatya 10, Van 3 derece.

Karadeniz'de sadece Rize-Artvin arasında hafif yağış olabilir. bölgenin diğer yerlerinde hava parçalı bulutlu ve iç kesimlerde sis var. Bolu çevrelerinde sıcaklık yükselirken, bölgenin doğusunda ise halen soğuk bir hava var. bugün Trabzon 8, Zonguldak 12, Samsun 11 derece.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber