Balıkesir eski milletvekili hayatını kaybetti

BALIKESİR'in tanınmış siyasetçilerinden, eski milletvekili İlhan Aytekin 76 yaşında yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Haziran 2017 15:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balıkesir eski milletvekili hayatını kaybetti

Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle iki haftada bir diyalize bağlanan İlhan Aytekin'in iki hafta önce enfeksiyon kapınca, Ankara Güven Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Durumu ağır olan Aytekin, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli, iki çocuk babası Aytekin'in ölümü siyaset dünyasında üzüntüyle karşılandı. Aytekin'in cenazesinin yarın (Pazartesi) Bağlar Sokağı'ndaki baba evine getirilip, helalik alındıktan sonra

öğlen Paşa Camisine götürülüp, kılınacak namazın ardından Başçeşme Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.

3 DÖNEM VEKİLLİK YAPTI

15. ve 16. dönemde AP'den Balıkesir milletvekili seçilen Aytekin, 1993 yılında Aydın Menderes'le birlikte Büyük Değişim Partisi'nin kuruluşunda yer aldı ve genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.1994 yılında Demokrat Parti'ye katıldı. 1999'da DYP'den birinci sıradan milletvekili seçildi ve 21. dönemde bir kez daha TBMM'de görev aldı.

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Tamer Alber, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sosyal medya hesaplarından ve yerel gazetelere ilan vererek başsağlığı mesajı yayınladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber