İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

MEB, İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzunu Değiştirdi

Milli Eğitim Bakanlığı, hiçbir ek açıklama yapmaksızın, 5 Mart 2007 tarihinde yayımladığı ve sitemizde tüm metni internet sayfasına uyumlu olarak yer alan "İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu"nu değiştirmiştir. Yapılan en önemli değişiklik ise "İl içi tayin isteyenlerin, İl Dışı Yer Değiştirme başvurusunda da bulunabileceğine" dair yeni değişikliktir. Kılavuzun konuya ilişkin 3.4 nolu maddesi değiştirilmiştir. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Mart 2007 10:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

"Haber Gönder" yoluyla haberi yazan: Arif

İl içi tayin isteyenler, İl Dışı Yer Değiştirme başvurusunda da bulunabilecek!!!

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ve yukarıda da yazılı bulunan İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzunun,

"GENEL AÇIKLAMALAR
3.4. Yer değiştirme suretiyle atama isteğinde bulunan öğretmenlerin atamaları, alanlarındaki norm kadro açığı, hizmet puanı üstünlüğü ve tercihlerine göre yapılacak sıralamaya bağlı olarak yapılır."

maddesi değiştirildi.

Söz konusu maddenin yeni hali şöyle:

"GENEL AÇIKLAMALAR
3.4.İl içinde isteğe bağlı yer değiştirmelere başvuran öğretmenler, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda da bulunabileceklerdir. Bunlardan iller arası yer değiştirmesi yapılanların, yapılmışsa il içi atamaları ve sıraları iptal edilecektir."

Yani bu yıl da İl İçi Yer Değiştirme başvurusunda bulunan öğretmen arkadaşlarımız, İller Arası Yer Değiştirme Başvurusunda bulunabilecek.

Kılavuzun yeni halini görmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber