Kılıçdaroğlu'nun kafası karıştı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ömer Faruk Kavurmacı'nın yeniden tutuklanmasını değerlendirerek, verilen tutuklama kararını doğru bulmadığını söyledi. Oysa Kılıçdaroğlu, Kavurmacı'nın serbest bırakılmasını her fırsatta eleştirmiş ve hükümete çeşitli ithamlarda bulunmuştu.

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 18 Haziran 2017 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu'nun kafası karıştı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu , MİT TIR'ları davasında tutuklanan Enis Berberoğlu için başlattığı "Sözde Adalet" yürüyüşünün 3'üncü gününün startını Kahramankazan ilçesinden verdi. Kılıçdaroğlu, FETÖ davası kapsamında Ömer Faruk Kavurmacı'nın yeniden tutuklanmasını eleştirerek, "Bu kararı doğru bulmuyorum. Yargıda çifte standart olmamalı. Asıl olan tutuksuz yargılamadır. Ben kesin mahkumiyet kararı çıkmadığı sürece insanların tutuklanmalarını doğru bulmuyorum"dedi. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz salı günü yapılan grup toplantısında ise "Damatlar serbest bırakılıyor. Parası olanın, kayınpederi olanın serbest bırakıldığı bir ortamda adaleti sağlayamazsınız" diyerek Kavurmacı'nın serbest bırakılmasına karşı çıkmıştı. Yürüyüş sırasında akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen bir kişi gözaltına alınırken Milletvekili Mahmut Tanal başını alçak zemine çarparak yaralandı.

BURAK ERDEM ÇELİK

Damat Kavurmacı'ya yeniden tutuklama kararı Kavurmacı ve Çapkın gözaltına alındı Kılıçdaroğlu: Kavurmacı'ya tutuklamayı doğru bulmuyorum Topbaş'ın damadı ve Hüseyin Çapkın tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber