CHP milletvekili kalp krizi geçirdi

CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, Adalet Yürüyüşü esnasında kalp krizi geçirdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Haziran 2017 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastaneye kaldırılan Yıldız'ın tedavi altına alındığı bildirildi. Yıldız'a anjiyo yapılacağı gelen ilk bilgiler arasında.

CHP milletvekili Tuncay Özkan, Yıldız'ın kalp krizi geçirdiğini belirterek hastaneye götürülürken sedyede çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

24 SAAT GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK

CHP'li vekile ilk müdahaleyi kortejde bulunan CHP'li doktor vekiller ve 112 acil sağlık çalışanları yaptı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Yıldız, burada tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, Hüseyin Yıldız'ın kalp spazmı geçirdiğini, kontrol amacıyla 24 saat gözetim altında tutulacağını bildirdi.

CHP milletvekili Enis Berberoğlu'nun FETÖ'cü savcılardan aldığı MİT tırları belgelerini Can Dündar'a vermesi ve devlet sırrı niteliğindeki belgelerin Cumhuriyet gazetesinde yayınlanması sonrasında açılan devada, 25 yıl hapis cezasına mahkum olmuştu. Mahkeme karar sonrasında Berbeoğlu'nun tutuklanmasına karar vermişti. Dosya kapsamında aranan Can Dündar ise Almanya'da kaçtı ve bu ülkenin koruması altında yaşıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu mahkeme kararı sonrasında, Ramazan ayında, 15 Haziran'da, Ankara Güvenpark'tan İstanbul Maltepe'ye yürüyüş başlatmıştı. Yürüyüşte bugün 16. gün...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber