OHAL olmadan tasviye mümkün müydü?

Bakan Bozdağ: Bu örgütün üyelerini tespit kolay bir şey değil. Çalışma yöntemleri çok farklı. Olağanüstü hal ilan edildikten sonra çıkan KHK'lar bu mücadelenin hangi hukuk kuralları içinde yapılacağını ortaya konan bu mücadele için özel usül ortaya koyuyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Temmuz 2017 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
OHAL olmadan tasviye mümkün müydü?

OHAL OLMADAN TASFİYE MÜMKÜN MÜYDÜ?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Biz bugüne kadar örneğini görmediğimiz bir örgüt ile karşı karşıyayız. Bu örgüt sürekli kendini gizlemeyi olduğu gibi görünmemeyi ve olduğu gibi olmamayı, kimin yanında ise onun sevdiği işleri prensip edinmiş.

Bu örgütün üyelerini tespit kolay bir şey değil. Çalışma yöntemleri çok farklı. Olağanüstü hal ilan edildikten sonra çıkan KHK'lar bu mücadelenin hangi hukuk kuralları içinde yapılacağını ortaya konan bu mücadele için özel usül ortaya koyuyor.

Türkiye devleti bu örgütün tehdidi altında yoluna devam edemez. Bu nedenle ilan edildi. Ve hukuk içerisinde arındırma devam ediyor. OHAL Türkiye'nin yaşadığı sorunların ortadan kaldırılması ve etkisizleştirilmesi için önemli.

FETÖ, sadece bir parti değil, bütün partilere nüfuz ettiği, her medyaya her yere hakim olmak gibi bir hedefi olan bir örgüt.

AK Parti FETÖ ile etkin bir mücadele yapan bir parti. O dönemde çok müracaatlar var, hepsi liste dışı bırakıldı. Olanlar da istifa etti gitti. AK Parti 2011 seçimlerinde listelerine dikkat etti.

2010'da HSK seçimi oldu o zaman da şeyler var. Teşkilatlarını yenilerken dikkat etti. Dershane olaylarından sonra seçimlere gittik. Belediye Başkan adaylarımızı belirlerken FETÖ'cü olmamak kriterdi. Biz 7 Haziran'da milletvekili seçimleri yaptık. AK Parti FETÖ mücadelesi ortada Ak Parti bütün kadrolarını gözden geçirdi. Sayın Kılıçdaroğlu'na söylüyorum çık açıkla biz de öğrenelim. Benim elimde liste var diye kolaylığa kaçmasın ByLockcuları açıklasın.

'Masum insanlar hakkında doğru kararlar vereceksiniz'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber