Aydın'da başarılı polisler ödüllendirildi

AYDIN İl Emniyet Müdürlüğü Ödüllendirme Komisyonu, Nisan ve Mayıs aylarındaki başarılı 8 polisi ödüllendirdi. 3 polis çeyrek altınla ödüllendirilken, 5 polise de takdir belgesi aldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Temmuz 2017 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın'da başarılı polisler ödüllendirildi

Polisevi Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu'ndaki ödül törenine Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri katıldı. Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ tören öncesi yaptığı konuşmada, "Suçluları yakalama bizim için birinci sırada yer alıyor. Olayların aydınlatılması ikinci sırada. Bunları arkadaşlarımız kişisel özveri ve fedakarlıkla emek sergiliyorlar. Yapılan bu çalışmaları biz ödüllenlendirmede göz önünde bulunduruyoruz. Meslekteşlarımız görevlerini yaparken, vatandaşın selameti, huzuru ve sukunü açısından görevi fedakarlıkla ve kişisel özveriyle yerine getirmektir. Mesleki mevzularda özellikle olay aydınlatma esnasında kişisel gayretini üst düzey seviyede sergilemektedir. Sadece buradaki arkadaşlarımız değil diğer arkadaşlarımız da bu özveriyi fazla fazla göstermekteler. Başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Törende başarılı polis memurları Mehmet Şeref Kök, Mehmet Bayram Karip, Selçuk Kırcağız çeyrek altınla ödüllendirilirken, Murat Doğruer, Erkan Özen, Emrah Yel, Ayla Yalvaç Oktay ve Hakan Çetin'e ise takir belgesi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber