İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ulaştırma Bakanı: Yeni personel almaya devam edeceğiz

Bakan Arslan, PTT'de 10 bin kişinin mülakatlarını yaptıklarını, Karayollarında 640 kişiye ilave bir o kadar daha alım yapacaklarını, Demiryolları ile bakanlığa da yeni çalışan takviyesi sağlanacağını müjdeledi

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 20 Temmuz 2017 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ulaştırma Bakanı: Yeni personel almaya devam edeceğiz

Dev projelerine hız veren Ulaştırma Bakanlığı, çalışan sayısını artırıyor. Yeni şubeler açarak çalışan sayısını 40 binden 100 bine çıkaracak olan, bu amaçla 10 bin kişinin mülakatlarını tamamlayan PTT'nin ardından eleman alacak yeni kurumlara ilişkin açıklamalar da birbirini izliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakanlık bünyesine alımların devam edeceğini belirterek, "Karayollarımız, demiryollarımız ve PTT ülkemize hizmet için atılım içerisindeler. Karayollarında 640 kişiyi ifade etmiştik alacağız diye.

Zaman içerisinde bir o kadar ihtiyacımız olacağını açıklamıştık. Yakında alacağız. Memnuniyetle inşallah onları mesai arkadaşımız yaparız.

Demiryollarında da hizmet kalitesi artıyor. Ağlarımız artıyor. Bu da gösteriyor ki yeni arkadaşlara ihtiyaç olacak.

PTT'de 10 bin kişinin mülakatını yapmak kolay olmadı. Birkaç güne kadar sonuçları açıklayacağız. Kararımızı netleştirip yayınlayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber