Bitlis'te yaz spor okullarında 300 öğrenci eğitim alıyor

BİTLİS'te Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okullarında 13 ayrı branşta yaklaşık 300 öğrenci çeşitli spor dallarında eğitim alıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2017 21:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bitlis'te yaz spor okullarında 300 öğrenci eğitim alıyor

Bitlis merkez ve ilçelerdeki spor tesislerinde hafta içi her gün çeşitli dallarda eğitim alan öğrenciler bir taraftan spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak duruyor, diğer taraftan da yaşıtları ile arasında bir diyalog sağlayarak sosyalleşiyorlar. Bitlis Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bünyesinde merkez ve ilçelerdeki tesislerde 29 Haziran tarihinde başlayan ve 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 13 ayrı kursta 300 öğrenci sportif kurslar alıyor. Kurslarda başarılı olan sporcular eğitmenler tarafından seçilerek branşlarında yapılacak sportif faaliyetlerde yer almaları sağlanacak.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, 13 ayrı dalda yaz spor okulları açtıklarını belirterek "29 Haziran tarihinde başlayan kurslarımızda bugün 300'e yakın öğrencimiz eğitim almaktadır. Değişik spor dallarının bulunduğu yaz spor okullarında amacımız gençleri spora yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Kurslarımız arasında boççe, boks, badminton, muay-thai, tekvando, jimnastik, voleybol, futbol, basketbol, satranç, tekerlekli kayak, güreş ve masa tenisi 13 dalda kurslarımız bulunmaktadır. Bu kurslarda yetenekli gördüğümüz gençleri seçerek, değişik alanlarda Bitlis'i temsil etmeleri için imkan sunacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber