İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Devlet Hastanesi güvenlik görevlilerine saldırı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2007 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde bulunan güvenlik görevlilerinin hasta yakınlarının saldırısına uğradığı iddia edildi. Güvenlik görevlilerinden biri ağır yaralanırken, diğeri ayakta tedavi oldu.

Edinilen bilgiye göre, önceki gece geç saatlerde Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine gelen H.T., Ş.M.T. ve A.T. hastalarını görmek için acil servise girdi. Doktorun müdahalesini beğenmediği iddia edilen H.T. ve yakınları hemşirelerle tartıştı. Acil servis doktoruyla da tartışan 3 şahıs hastane güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirilmek istendi.

Bu sırada tartışmayı sakinleştirmek için araya giren güvenlik görevlilerinden Ali İ., H.T.'nin saldırısına uğradı. İddiaya göre, H.T. acil serviste bulunan alkol şişesini alarak Ali İ'nin kafasına vurdu. Yaşanan arbedede güvenlik görevlilerinden Ali İ. yaralanırken, diğer güvenlik görevlisi Servet K. hafif şekilde yaralandı. Daha sonra olaya müdahale eden polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Saldırıda kafasına aldığı darbeyle yaralandığı için tedavi altına alının Ali İ'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber