Kadın polisler eşlerinden dertli

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, kadın polislerin sorunlarını belirlenmesi için talimat verdi. Kadın emniyet müdürleri, bin 900 polisle bire bir görüştü. Kadın Polisler en çok görev dönüşü eşlerinin kendilerine destek olmadığı konusunda şikayetçi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2017 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadın polisler eşlerinden dertli

Devrim TOSUNOĞLU

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, kadın polis memurlarının sorunlarına el attı. İstanbul'da görevli bin 900 kadın polis memuruyla tek tek görüşüldü. Kadın polislerin sorunlarını dinleyenler ise kadın emniyet müdürleri ve amirleriydi. Evli kadın polis memurlarının tek şikayeti kocaları ve çocukları. İş yükünün yanında evde eşlerinin kendilerine yardımcı olmamaları ve çocuklarının kreş hizmeti alamaması.

KREŞ BÜYÜK SORUN

Evli olan kadın polis memurları, zorlu mesai şartlarının dışında, eşlerinin evlerinde kendilerine yeterince destek olmadıklarını iş yükünün yanı sıra ev yükününde sırtlarında olduğunu söylediler. Kadın polisler yoğun tempoya rağmen çalışmaktan şikayetçi olmadıklarını söylerken, akıllarının çocuklarında kaldığını belirtti. Kreş eksikliği nedeniyle çocuklarını zaman zaman sorun çıkardıklarını ifade etti.

CÖZÜM ÜRETİLECEK

- Kadın emniyet müdürleri tarafından tek tek dinlenen kadın polis memurlarının, genel sorunları tespit edilerek rapor hazırlanacak.

- Hazırlanan raporlar doğrultusunda da kadın polislerin çözülmesi mümkün olan sorunlarının çözümü için gayret gösterilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber