Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı-haritalı

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Muğla'nın Fethiye ile Antalya'nın Kaş ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını ve yıldırım) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ağustos 2017 08:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı-haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu, Trabzon, Giresun ve Rize çevreleri ile İzmir'in doğu ilçeleri, Isparta ve Balıkesir'in güney kesimleri ve Burdur'un güney ve doğu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Muğla'nın Fethiye ile Antalya'nın Kaş ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimleri ile güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI; Yağışların, öğle saatlerinden sonra Muğla'nın Fethiye ile Antalya'nın Kaş ilçelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını ve yıldırım) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber