2 MİT görevlisi "cinsel saldırıdan" tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mart 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'ta Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi 2 kişi, araç içerisinde fuhuş yaptıkları ileri sürülen kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp, zorla paralarını almaya çalıştıkları iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çamlık Mahallesi Çamlık mevkiinde, 21 Mart Çarşamba günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. A.G., arkadaşı H.K. ile birlikte hayat kadını oldukları öne sürülen M.K. ve S.C.'yi yanlarına alarak belirtilen yere geldi. İddiaya göre, otomobil içerisinde bir süre sohbet eden 4 kişinin yanına bir araç geldi. Araçtan inen 2 kişi, emniyetten geldiklerini söyledi. Bunun üzerine tedirgin olan şahıslar, birşey yapmadıklarını, sadece araç içerisinde sohbet ettiklerini ifade etti.

Şahısların "Polis iseniz bizi emniyete götürün" demeleri üzerine, MİT Kahramanmaraş Bölge Başkanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen M.K., A.G.'ye yumruk attı. Bunun üzerine yine MİT'te görevli Ş.A. araya girerek, "Sizinle uğraşmayacağız. Sizin durumunuz iyi görünüyor. 30-40 YTL verin, sizi bırakalım" dedi. Ş.A., parayı vermemeleri halinde ise, "Bugün Nevruz. Sizi emniyete götürür, bombacı olarak tanıtırım" diye tehdit etti. Araçta bulunan kadınlardan M.K.'nın polisi araması üzerine panikleyen şahıslar, araçla kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

A.G. ve H.K., savcılık talimatıyla gözaltına alınan 2 MİT görevlisinden şikayetçi oldu. Emniyet Müdürlüğü'nde "susma" haklarını kullanan M.K. ve Ş.A., çıkarıldıkları mahkemece "Silahlı yağma ve cinsel saldırı" suçundan tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber